maandag 15 januari 2018

Enkele dagen verder!

Vrijdag was onze eerste dag dat het sorteercentrum open was, een mooie start waarop we wel 500 schoendozen transport klaar konden maken. Zaterdag waren er echt héél veel vrijwilligers, een bemoedigende dag waarop we ook veel fijne gesprekken hadden met enthousiaste mannen en vrouwen, we haalden die dag dan ook een gigantisch aantal aan ingepakte schoendozen, wel 1400 dozen werden naar de container overgebracht. Vandaag, maandag, was het weer een goede dag, met best veel vrijwilligers, waarop er weer 500 schoendozen gecontroleerd werden. Super veel dank aan alle helpende handen van de afgelopen dagen, het is fijn om te zien dat er zoveel mensen mee de handen uit de mouwen willen steken om dit werk af te krijgen.
De komende dagen verwachten we wat minder volk, dus u bent allen nog van harte welkom. Openingsdagen en uren kan u vinden op deze blog.
Ondanks de moeilijkere werking door de kleinere ruimte en het heen en weer gaan naar de container, verloopt alles toch heel voorspoedig, waarvoor we weer heel dankbaar zijn.

Veel liefs,
Eva
Geen opmerkingen:

Een reactie posten