dinsdag 5 november 2019

Budgetkoken voor het goede doel!

Lieve allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk wel zullen weten hebben we elk jaar veel spulletjes nodig om in januari de tekorten in de schoenendozen aan te vullen.
Gelukkig krijgen we altijd veel bijvulmateriaal, maar een heel groot deel kopen we zelf aan.
Hiervoor hebben we natuurlijk geld nodig, en meestal verzinnen we één of andere leuke activiteit die geld in het laatje brengt.
Dit jaar kozen we voor "budgetkoken voor het goede doel", en we hopen dat u met ons meedoet.
Wat houdt dit in: een week lang (liefst van 25/11/19 tot 1/12/19) zo goedkoop mogelijk koken en het geld dat u uitspaart kan u dan storten op onze rekening                 (BE 76 7360 6597 2895) met de vermelding "Budgetkoken" (opgelet! deze rekening alleen gebruiken voor het budgetkoken).                                                                      Met dat geld kunnen wij dan speelgoed aankopen voor in de schoenendozen.

Het is een actie, die ook heel leuk is om samen met het gezin te doen: samen leren budgetteren en leren stilstaan bij armoede.
Het is ook tof om samen met mensen van het werk of de kerk deze week te beleven, tips uitwisselen, restjes  doorgeven,...
Dus moedig gerust ook andere mensen aan om mee te doen.We hebben speciaal hiervoor een boekje in elkaar geknutseld vol tips, weetjes en goedkope recepten.
U kan gerust een boekje vragen als u graag wil meedoen, maar zonder boekje lukt het u vast ook.


Hopelijk doet u mee!

Lieve groeten,
Eva


Geen opmerkingen:

Een reactie posten