donderdag 14 mei 2020

Opgeruimd staat netjes!

Lieve allemaal,

Ons leven ziet er momenteel voor iedereen een beetje anders uit dan normaal, en velen van ons zijn door deze hele coronacrisis nu veel meer thuis dan anders.
Een heleboel mensen namen van de gelegenheid gebruik om de kasten eens wat te ordenen. FLINK!
We zouden u willen vragen om er nog eens in te neuzen alvorens u alles bij de kringloopwinkel afzet.
Misschien zitten er een heleboel bruikbare spulletjes bij die we zouden kunnen gebruiken als bijvulmateriaal voor in de schoenendozen (bvb kinder T-shirts, petten, juwelen, klein speelgoed, knuffels,...).
Ook wij gaan met het schoenendozencentrum een uitdagende tijd tegemoet, de evenementen waar we ieder jaar van de partij zijn om bijvoorbeeld speelgoed in te zamelen of geld op te halen worden één voor één afgelast door de coronacrisis. We gaan dus een tijd tegemoet waarbij we creatief moeten omspringen om genoeg materiaal en geld in te zamelen om in  januari weer aan de slag te kunnen in het sorteercentrum.

Vandaar deze oproep!!!! DONEER ONS UW SPEELGOED EN T-SHIRTS die anders misschien bij de kringloop belanden, u zou ons er erg mee helpen.

Sommige mensen hebben in deze periode misschien wat tijd over, en vinden het leuk om een actie op poten te zetten die geld in het laatje brengt om nieuwe bijvulmaterialen te kopen.
Onderneem zelf actie!!!! Vertel het voort!!!
Of inspireer ons met uw fantastische ideeën. (sluijs.eva@gmail.com)

We horen graag van u!

Lieve groeten,
Eva




1 opmerking:

  1. HALLO
    We zijn een geregistreerd en erkend kredietbedrijf, we verstrekken leningen tegen een lage rente van 2% en we verstrekken
    verschillende soorten leningen, als u interesse heeft om een ​​lening af te sluiten
    met dit bedrijf, stuur ons dan een e-mail via
    via: E-mail: assurance@cryst-group.com
    E-mail: contact@cryst-group.com
    E-mail: notary@cryst-group.com
    Whatsapp: + 33755955651

    BeantwoordenVerwijderen