woensdag 16 september 2020

Volop aan het voorbereiden!

We zijn super blij dat we in januari 2021 weer terecht kunnen in Hangar 4 van sluys International, het was dit jaar extra spannend of het wel door kon gaan met covid-19. Het beloofd een speciaal jaar te worden, vermoedelijk met mondmaskers aan, maar waarschijnlijk zijn we het tegen januari al zo gewoon dat het niet meer uitmaakt, op koudere dagen zal het allesinds onze neus warm houden, elk nadeel heeft z'n voordeel.

Ondertussen zijn we weer volop aan de voorbereidingen begonnen wat niet zo evident met de coronamaatregelen. Helaas zijn alle marktjes en evenementen afgelast en moeten we dus proberen op een andere manier aan materialen en geld te komen, een hele uitdaging.

Maar we gaan ervoor! We knutselen, naaien, zijn creatief en verzamelen!

Momenteel zijn we memory spelletjes aan het maken, met dik karton, stickers enz. en het resultaat mag er best zijn. Er kruipt wel wat tijd in, maar we moeten nu extra goed opletten op wat we uitgeven nu we geen inkomsten van marktjes meer hebben. misschien heb je wat tijd vrij en heb je ook wel zin om mee te knutselen of te naaien. Ook zijn we op zoek naar puzzels (max 100 stukjes) die we dan in zakjes steken, zodat ze in een schoenendoos passen, misschien heb je er thuis nog wel wat liggen. Het is altijd fijn om educatief materiaal zoals puzzels of spelletjes in de schoenendozen te steken, want daar hebben ze in Afrika tekort aan.

Kijk vooral ook eens allemaal in jullie kasten naar geschikt bijvulmateriaal zoals petten, bekers, popjes, kleine knuffels, t-shirts maat 92 tot 176, autootjes en ander klein materiaal. U zou ons (en uiteindelijk de kinderen die een perfect gevulde schoenendoos kunnen ontvangen) er erg blij mee maken.

Lieve groeten van het schoenendoosteam Duffel






2 opmerkingen:

  1. Als we niet echt meedoen met de dchoendoosactie maar wel bijvulmateriaal hebben waar kunnen we dit afgeven ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit kan je aan mij bezorgen (Eva sluijs, roetestraat 31-2570 Duffel)
    Als dit te moeilijk is kan je het ook bezorgen in één van de schoenendoosinleverpunten (zie voor data en locaties op schoenendoosactie.nl) best dan in een doos bezorgen en er "bijvulmateriaal" op zetten

    BeantwoordenVerwijderen