dinsdag 6 september 2016

Een nieuwe start..

Van harte welkom op onze spiksplinternieuwe blog!

Wij hebben deze blog in het leven geroepen om op een transparante, interactieve, maar vooral leuke manier het reilen en zeilen van  het 'schoendoosactieteam België' met jullie te delen.
We hopen dat dit een ontmoetingsplaats mag worden tussen jullie en ons. Kijk gerust eens rond en ontdek wie we zijn en wat we precies doen. Zeer graag krijgen we van jullie feedback, liefst positieve :) op onze reis richting Januari 2017, waar we met z'n allen naartoe werken om weer zo'n 8000 kansarme kids van een prachtig geschenk te kunnen voorzien.

Het startschot is gegeven! Vanaf vandaag vliegen we er weer voor een volle 100% in!
We kijken ernaar uit om jullie te leren kennen op een meer persoonlijke manier! Voor extra support van uwentwege is het fijn als u een kleine reactie achterlaat bij het bezoeken van onze blog. Zomaar, omdat het fijn is om gesteund te worden in een werk dat zijn bestaan vindt voor 100% op vrijwillige basis!

Bij het opmaken van deze nieuwe webstek moesten we keuzes maken in verband met de layout en de lettertypes. Het lettertype van onze blogtitel heeft van zijn artistieke schepper als prachtige naam 'Covered by Your grace' meegekregen. We vonden het dan ook toepasselijk om dit lettertype uit te kiezen als titel omdat we dit werk vanuit deze gezindheid willen doen!

Veel liefs, Naomi



7 opmerkingen:

  1. ik vind het een keigoed initiatief en jullie leveren super werk! Volhouden zo! Groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laat maar weten als er samengekomen wordt om te naaien, knutselen of iets anders: I'll be there! :D (als ik kan natuurlijk ;) ) groetjes xeentje xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. veel suc6 met de nieuwe blog!
    hoop dat er veel volgers komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het echt een mooie blog en een super goed idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een heel goed initiatief! Ziet er heel aantrekkelijk uit!
    Ik hoop als het zover is, op mijn manier mijn steentje ook bij te dragen.
    Ik ga de link doorgeven bij ons in de gemeente.
    Fijn dat het ook te volgen is buiten facebook om.
    Wilma Ederveen;

    BeantwoordenVerwijderen