woensdag 9 december 2020

Opening verwerkingscentrum!


Het was een spannend jaar om de schoenendoosactie voor te bereiden, met veel onzekerheden of alles wel kon doorgaan door het corona-gebeuren. Ook het verzamelen van bijvulmateriaal voor in de schoenendozen was niet evident. Evenementen en marktjes konden niet georganiseerd worden, dus onze jaarlijkse activiteiten die geld in het laatje brachten konden niet doorgaan, een streep door de rekening.

Maar we gaven de hoop niet op, en de Here heeft weer voorzien. We kregen verschillende financiële giften en ook enkele mooie hoeveelheden bijvulmateriaal. Terwijl ik dit schrijf zijn we enkele weken verwijdert van de opening van het verwerkingscentrum, en de zopas nog lege honderden bananendozen voor het bijvulmateriaal zijn inmiddels weer bijna allemaal gevuld.

We zijn bezig met de laatste voorbereidingen om in januari de deuren van het verwerkingscentrum te kunnen openen. Gelukkig hebben we voldoende ruimte ter beschikking in hangar 4 van Sluys International, zodat we coronaproof kunnen werken.

Het zal met mondmaskers op zijn, tussentijdse onstmettingen, afstand houden, veiligheidsprotocollen en heel veel handengel, maar we zijn blij dat we mogen opengaan.

We zijn benieuwd hoe het zal zijn met de opkomst van vrijwilligers, want een heleboel mensen die andere jaren in groep komen zullen we vermoedelijk dit jaar niet zien.

Dus een warme oproep: "wees welkom in het verwerkingscentrum, we kunnen uw hulp hard gebruiken."

Misschien kan u zelf niet komen, maar kent u mensen die momenteel werkloos zijn of zich heel hard vervelen door alle corona-beperkingen. Maak gerust reclame, bij ons kunnen ze een zinvolle tijdsbesteding vinden.


Openingstijden:

vanaf 8 januari een 2 à 3 tal weken (tot het werk klaar is)

ma, di, do, vr, van 10 uur tot 17 uur, zaterdag van 10 uur tot 18 uur, woensdag en zondag gesloten.


Adres:

Hangar 4 van Sluys International

Nijverheidsstraat 1, 2570 Duffel


Info:

sluijs.eva@gmail.com

0498/624240



Geen opmerkingen:

Een reactie posten