vrijdag 4 juni 2021

Nog wat nieuwe foto's

 Lieve allemaal,

Hierbij nog wat nieuwe foto's van recente uitdelingen.

Ook vragen we jullie aandacht even voor het volgende:

Door wat ongewilde technische veranderingen en nieuwe servicevoorwaarden aan de blog is het binnenkort niet meer mogelijk om via onze blog mailings naar jullie te sturen.

Nu weten we dat er velen van jullie ons ondertussen ook volgen via facebook (verwerkingscentrum duffel) of  instagram (verwerkingscentrum_duffel). Waar vaak toch ongeveer dezelfde berichen gedeeld worden als hier. Maar waarschijnlijk zijn er ook mensen zonder facebook of instagram die alleen via dit kanaal op de hoogte gebracht worden.

We willen even in kaart brengen welke personen er niet over facebook of instagram beschikken en toch graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het Duffelse verwerkingscentrum.

Zo kunnen we u misschien in de toekomst op de hoogte houden via een gewone mailing die niet gekoppeld is aan deze blog.

Indien u dus graag verder mails blijft ontvangen over het schoenendozen verwerkingscentrum te Duffel dan mag u een mailtje sturen naar duffel@schoenendoosactie.be

Alvast bedankt,

lieve groeten, Eva






2 opmerkingen:

  1. Grote of onverwachte uitgaven kunnen iedereen besluipen. Het krijgen van een persoonlijke lening voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder een slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in heel Europa? Het antwoord is CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

    Als er onverwachte uitgaven voor de deur verschijnen, laat CREDITMUEL u dan helpen dekking te vinden. Een lening van deze geweldige organisatie kan de oplossing zijn die u nodig heeft om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de uitgaven van het dagelijks leven zich opstapelen. Vandaag is er een perfecte oplossing aan u aangeboden, vraag vandaag nog een lening aan van 3.000 tot 5.000.000 euro met een jaarlijkse rentevoet van 5%. Grijp die kans meteen en neem contact op met onze snelle reactiemail via creditmutelhome@gmail.com. Wij zijn altijd geopend.

    Het leven kan moeilijk zijn en daarom zijn we hier om de druk te verminderen. Een lening aangaan via CRREDITMUTEL is supersnel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, autolening of zakelijke lening, ons doel is om de beste online lening van Europa te zijn. Ervaar een nieuwe en betere manier om een ​​lening aan te gaan wanneer u contact met ons opneemt via creditmutelhome@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil de heer Westwood van apexloans bedanken voor het verstrekken van een lening ter waarde van $64000. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, vermijd dan opgelicht te worden door valse online kredietverstrekkers en neem contact op met een legitiem kredietbedrijf via e-mail: apexloans247@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen